WeegschaalHet Momentum afslankprogramma is opgebouwd in 3 overzichtelijke fasen. Voornamelijk fase 1 (Dieetfase) draait om gewichtsverlies of beter gezegd: het kwijtraken van overtollige ongezonde vetten. Je wilt immers vet kwijtraken en geen spiermassa! De voedingssupplementen Carnitine en Multi Vita ondersteunen daarbij en zorgen er tevens voor dat je energieniveau op peil blijft en nauwelijks tot geen honger zult ervaren.

 

U kunt de Momentumkuur kopen via ons bestelformulier.

 

Dieet: fase 1

De Dieetfase duurt officieel 27 dagen (waarvan 25 dagen dieet) en heeft als basis een dagelijkse dosis Carnitine. De eerste 2 dagen start je met Carnitine, maar nog niet met het dieet. Sterker nog: tijdens deze dagen geef je de vetstofwisseling een boost door normaal of zelfs wat vetter dan normaal te eten. Op de 3e dag start je met het dieet en de Multi Vita capsules zoals beschreven in de handleiding. Op dag 25 ben je door je ampullen heen, maar ga je nog 2 dagen door met het dieet. Gemiddeld sluiten mensen deze fase af met een gewichtsverlies van zo’n 10%.

Stabiliseren: fase 2

Fase 2 draait om het stabiliseren van je behaalde streefgewicht, maar is (zeker de eerste weken) nog steeds gericht op gewichtsverlies. Wie flink wat kilo’s wil verliezen, kan gerust langer in fase 2 blijven. Langzaam wordt je dieet aangevuld met vetten en koolhydraten, tot het punt waarop je je balans hebt gevonden.

Balans houden: fase 3

Fase 3 geeft richtlijnen en handvatten om die balans vast te houden.

 

Kortom: een totaalprogramma gericht op gewichtsverlies én gewichtsbehoud.