Sporten en afslanken

Sporten en afslanken met een effectieve afslankkuur zoals de Bio hcg kuur, dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. De juiste afslankkuur is al gevonden, maar sporten, daar kun je niet ineens volop mee beginnen, maar dit zal je moeten opbouwen. Niet elke sport is geschikt voor iedereen. Bewegen is wel goed voor iedereen en draagt bij aan een gezonde levensstijl.
Wanneer je gewend bent om elke dag te sporten en je sport een dag niet dan zal je dat direct merken. Je kunt het inplannen in de dag zodat je elke dag even tijd ervoor vrij hebt. Het is dan een onderdeel van je dagindeling.

 

Beweging en onjuiste gedachten

Sporten is gezond, maar kun je eigenlijk teveel sporten? En welke sporten dragen bij aan een effectieve vetverbranding van het lichaam?
Er zijn een aantal dingen die worden gedacht over sporten, maar die niet waar zijn.
Zo wordt gedacht dat je om buikspieren te kweken heel veel moet trainen. Bij slank zijn horen zichtbare buikspieren anders heb je iets niet goed gedaan, dat is iets wat vaak gedacht wordt. Overigens vinden mannen zichtbare buikspieren (ook wel een 6-pack genoemd) belangrijker dan dat vrouwen dat vinden.
Vrouwen hebben liever gewoon een platte buik. Wanneer je in een drogisterij bent en naar de afdeling loopt met producten die goed zijn tijdens het sporten zal je al gauw grote potten eiwitpoeder zien. Dit is niet gezond voor je lichaam. Gezond zijn door elke dag even te sporten is veel beter voor je lichaam.
Door heel veel de buikspieren te trainen is het waar dat spieren groter worden, maar dat wil niet zeggen dat iedereen die veel traint ook daadwerkelijk zichtbare buikspieren krijgt. Je kunt heel veel trainen, maar zolang er een te dik laagje vet op de buik zit, zullen de buikspieren niet zichtbaar worden in de vorm van een 6-pack.
Een combinatie van sporten en de Bio hcg kuur is dus een zeer goede keuze.
Wanneer je zichtbare buikspieren wil en afslankt bij het buikvet dan zullen de buikspieren langzamerhand zichtbaar worden.
Soms wordt gedacht dan mannen een ander trainingsschema moeten volgen dan vrouwen, maar dit is niet waar. Eigenlijk ligt het eraan wat je uiteindelijk wil bereiken en mannen hebben daarin vaak een ander doel dan vrouwen. Wat wij zojuist ook hebben beschreven willen vrouwen vaak een platte buik maar hoeven zichtbare buikspieren eigenlijk niet. Mannen willen dan wel weer graag een 6-pack ontwikkelen door heel veel te trainen. Ook al wordt er heel veel getraind, het resultaat zal uiteindelijk niet bij iedereen hetzelfde zijn. Het moet ook in de genen zitten.

 

Voordelen van intensieve sporten

We hebben het hier voornamelijk over de voordelen die intensieve training heeft op het lichaam, zoals krachttrainingen.
Je krijgt een mooi figuur door middel van de stofwisseling van het lichaam welke sneller gaat werken.
De krachttrainingen houden je lichaam vitaal. Daarnaast zorgen intensieve trainingen bepaalde ouderdomsklachten tegen.